Egészség

Szorongásnak hitte az orvos a fiatal nő rákját – most haldoklik

A 20 éves lány látászavarokkal és szédüléssel ment orvoshoz. Kétszer is félrediagnosztizálták, mire kiderült, agytumora van.

Georgia Howe 20 éves volt, amikor először fordult orvoshoz látásproblémákkal, fáradtsággal és szédüléssel. A lány, aki egyébként nővérnek tanult a brightoni egyetemen, a londoni klinikán ekkor azt a diagnózist kapta, hogy valamilyen vírus- vagy fülfertőzése van.

Szorongásnak hitte az orvos a fiatal nő rákját - most haldolklik

 De a tünetek nem enyhültek, ezért Georgia ismét kivizsgálást kért. Végeztek nála egy szemvizsgálatot is, ami – mivel nem sikerült rosszul – alapján megállapították, hogy a lánynak valószínűleg kutya baja, és tüneteit a szorongására fogták.

Szorongásnak hitte az orvos a fiatal nő rákját - most haldolklik

Azóta eltelt két év. A most 22 éves lány agyában pedig folyamatosan nőtt és nőtt és egy tumor – milliméterekkel az agy légzésért, nyelésért és a tudatért felelős része mellett. A lány egyre rosszabbul teljesített a vizsgáin, mivel nem tudott tisztán felelni a kérdésekre, ezért nem hagyott fel a vizsgálatokkal – végül egy CT mutatta ki az agyában növekvő tumort.

Szorongásnak hitte az orvos a fiatal nő rákját - most haldolklik

Georgia túl van egy 6 hetes kemoterápián, és most immunterápiára lenne szüksége, az immunrendszere ugyanis kezdi felmondani a szolgálatot. Családja most is a lány kezelésére gyűjt, és abban bíznak, az orvosok hibája talán nem lesz végzetes.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top