Egészség

Megható dalban írta meg érzéseit az autoimmun betegségben szenvedő zenész – videó

Orvosa tanácsát megfogadva dalban fejezte ki érzéseit az autoimmun betegséggel küzdő Nagy Zoltán. A rockzenész megható dalát a május 25-i szklerózis multiplex világnapja alkalmából mutatják be szerdán. A videót máris megnézheted.

A szklerózis multiplex nyolcadik világnapján mutatja be a The Ruling Passion zenekar az Ezerarcú társ című dalt, amelyet az autoimmun betegséggel küzdő Nagy Zoltán rockzenész-énekes neurológus orvosa tanácsára szerzett. Dr. Jakab Gábor javasolta a művésznek, a szklerózis multiplex betegséggel szembeni érzéseit fejezze ki a maga módján, dolgozza fel dalban a benne dúló gondolatokat.

Zoli ezt követően kereste fel régi zenésztársát, Dávid Pétert, és együtt megalkották ezt az igazán megható dalt. A videoklipet Galler András “Indián” rendezte. Nézd meg, és ha tetszik, oszd meg, hogy minél többen meríthessenek erőt az autoimmun betegségből történő gyógyuláshoz és hithez.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top