Egészség

Napfénnyel fogyókúráznak a hongkongi nők

Minimum furcsa fogyókúrás hóbort ütötte fel a fejét Hongkongban. Az irányzat követői napfény segítségével próbálnak megszabadulni a felesleges kilóiktól.

Kitartóan álldogálnak a tűző napfényben Hongkong tengerpartjain nők csoportjai. Nem fürdőruhában, hanem teljesen felöltözve, egyesek napernyővel a kezükben, vagy épp a szemüktől lefelé eltakart arccal bámulnak bele a napba. Ők ugyanis nem lebarnulni akarnak, hanem fogyni.

Az irányzat hívei szerint ha elegendő ideig néznek egyenesen a napba, akkor kellő mennyiségű napenergiát szívnak magukba, ami helyettesíti a valódi ételeket és az azokkal felvett kalóriákat, ily módon pedig súlycsökkenést okoz.

A napon fogyókúráznak a hongkongi nők

Vannak, akik szerint a napfényterápia nem csupán fogyaszt, de általában véve is jó hatású az egészségre. A napsugárzás káros hatásaitól vagy épp attól, hogy a látásuk tönkremegy, nem tartanak, mivel állításuk szerint a testüket takaró ruházat és a napszemüveg megvédi őket az ártalmas UV sugaraktól.

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top