Egészség

Szívmelengetően kedves volt a pénztáros az autista, vak kislánnyal

Ítélkezés és mérgelődés helyett ez a kedves pénztárosnő megengedte az autista kislánynak, hogy beálljon a pénztár mögé.

Amanda Wilkins két kislány édesanyja. Mindkét gyermeke autista – így számára az egyszerű, hétköznapi tevékenységek, mint amilyen a bevásárlás is, igazi tortúrát jelentenek. Ezért még a legapróbb kedves gesztus felértékelődik számára.

Mikor Amanda nemrég bevásárolni indult két gyermekével, a lányok éppen a pénztárnál veszítették el a türelmüket, és kezdtek nyugtalankodni. Az anyukájuk hozzá van szokva, hogy ilyenkor az emberek nem túl kedvesek: türelmetlenkednek, ítélkeznek, vagy elfordítják a fejüket. Ez a pénztárosnő azonban nem tartozik a közönyösök közé: az egyik kislánynak megengedte, hogy ő olvassa le az árukat a pénztárban, és ettől egyből megnyugodott mindkét gyerek. Az anyuka elmondta, kislányának egy álma vált valóra, hiszen imád boltosat játszani. 

Amanda egy Facebook-posztban osztotta meg a kedves történetet, aminek segítségével reméli, felveheti a kapcsolatot a pénztárosnővel, hogy még egyszer megköszönje a segítségét és a végtelenül pozitív hozzáállását.

Forrás: popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top