Egészség

Citromfű, macskagyökér az idegesség csökkentésére

Mai világunkban jellemzővé vált a rohanás, az időhiány, a sietség és az ennek következtében kialakuló bizonytalanságérzés, feszültség, ami aztán ingerlékenységhez és túlterheléshez vezet. A túl sok tennivaló miatt semmire nem marad elég idő, túlérzékennyé, örömtelenné, szorongóvá válhatunk. Az idegeskedés, folyamatos aggódás gyakran különböző panaszokat okozhat, sőt betegségekbe torkollhat.

A citromfüvet nem csupán a nyugtalanság és idegesség csökkentésére használják, de finom ízvilága miatt élvezeti cikként is fogyasztják. Teaként, illóolajként párologtatóba, fürdővízhez adva, de masszázskrémekbe is előszeretettel alkalmazzák, hiszen nemcsak íze, hanem illata révén is megnyugvást hoz. Álmatlanság ellen, valamint általános feszültség esetén is jó hasznát vehetjük, ráadásul görcsoldóként az idegeskedés okozta gyomorpanaszokra is nagyszerű gyógyír, hiszen természetes módon erősíti az idegrendszert. Éppen ezért fejfájásra is szokták ajánlani, viszont akkor érdemes alkalmazni, amikor még nem hatalmasodott el a fájdalom.
Mindemellett energetikailag szervezetünkben egyensúlyt teremt: segít a depresszió, a szorongás oldásában, alvászavaroknál harmonizálja a vegetatív idegrendszert, frontérzékenység esetén szintén enyhíti az idegességet.

A citromfű jól kombinálható a macskagyökérrel, amelyet hatékonynak találtak szorongás, idegesség, enyhe és közepes alvászavarok kezelésében, az alvás REM fázisára gyakorolt kedvezőtlen hatás és a kognitív funkciók másnapi károsodása nélkül.

Citromfű macskagyökér az idegesség csökkentésére

A Sedogelat Classic filmtabletta macskagyökér- és citromfűlevél-tartalmú hagyományos növényi gyógyszer, mely kizárólag a régóta fennálló használaton alapuló, meghatározott javallatokra alkalmazandó, úgymint,
• stressz enyhe tüneteinek enyhítésére (mint szorongás, nyugtalanság, izgatottság, idegesség, ingerlékenység).
• elalvás elősegítésére.

Vény nélkül kapható gyógyszer.

HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI GYÓGYSZER. A JAVALLATOKRA VALÓ ALKALMAZÁSA A

RÉGÓTA FENNÁLLÓ HASZNÁLATON ALAPUL. A KOCKÁZATOKRÓL ÉS 

MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG

KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

SED-VA-HU1604-01, Lezárás dátuma: 2016. április 19.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top