Egészség

A chipsevés mentette meg egy nő életét

Húsz évnyi chipsevés végre valami hasznot is hozott.

Kristine Moore saját bevallása szerint az elmúlt húsz év minden áldott napján fogyasztott kedvenc chipséből. Ezzel biztosan nem tett jót az egészségének, de állítja, hogy mégis a chips mentette meg az életét.

A Marysville-ben élő Kristine február végén éles fájdalmat érzett a torkában, amikor szokás szerint nekilátott kedvenc rágcsájának. Amikor a férje belenézett a torkába, észrevette, hogy az egyik mandulája duzzadt, vörös, és fehér foltok borítják.

Az életmentő rágcsa
Chips nélkül valószínűleg nem fedezik fel időben a rákot

Kristine arra gondolt, hogy mandulagyulladása van, ezért felkereste az orvosát. Hamarosan azonban kiderült, hogy sokkal súlyosabb a helyzet: torokrákja van. Az orvosok szerint, ha a chips nem karcolja végig a manduláját, valószínűleg beletelt volna még egy kis időbe, amíg Kristine tüneteket észlel, de így időben meg tudták kezdeni a kezelést, aminek a sikerességére ebben a stádiumban még 80% esély mutatkozik.

Krisitine számára külön öröm, hogy miután a férje megosztotta a történetet a kedvenc chipsét gyártó vállalattal, küldtek neki chipsre váltható kuponokat.

Forrás: foxnews.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top