Egészség

Rothadásnak indult az élő Ken baba orra

A testképzavarban szenvedő brazil férfi álma az volt, hogy úgy nézzen ki, mint Barbie párja, Ken.

A 32 éves Rodrigo Alves az elmúlt bő egy évtizedben 42 plasztikai műtéten esett át, hogy beteljesítse álmát, és élő Ken baba lehessen. A légiutas-kísérőként dolgozó férfinek ez eddig közel félmillió dollárjába került, de most kiderülhet, hogy feleslegesen kidobott pénz volt az egész.

Három hónappal ezelőtt az orrát műtette meg, de nem sokkal később Rodrigo egy apró lyukat fedezett fel az egyik orrcimpája alatt, ami nekrózis, azaz szövetelhalás miatt keletkezett. Hogy ezt mi okozta, fertőzés, esetleg gyógyszerek, vagy valamit elfuseráltak a műtét során, azt nem tudni.

Rodrigo Alves, alias Ken
Rodrigo Alves, alias Ken

Az elpusztult szöveteket már nem lehet helyreállítani, és félő, hogy ha a keringés leállása miatti elhalás nagyobb területet érint, a szövetpusztulás tovább fog terjedni. Alvest jelenleg Spanyolországban kezelik, és attól retteg, hogy a nekrózis az egész arcát felfalja. Ami nem lenne csoda, tekintve, hogy az egész arca szét van már műtve.

Forrás: foxnews.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top