Egészség

Megható, ahogy Hosszú Katinka az anyukáját öleli – fotó

Közösen kampányol az anyukájával a világbajnok úszónő, Hosszú Katinka.

Nézzétek csak: nekünk nagyon úgy tűnik a fotó alapján, hogy Hosszú Katinka és az édesanyja nagyon jóban vannak. 

Megható, ahogy Hosszú Katinka az anyukáját öleli

Tavaly nagyon meghatódtunk Hosszú Katinka anyák napi üzenetén. Katinka most az édesanyjával egy közös kampányban szerepel. A “Köszi, Anyu!” kampánnyal a Procter & Gamble ez alkalommal is az anyák elkötelezett támogatójaként jelenik meg az ötkarikás játékok partnerei között. A kampány először 2012-ben, a Londoni Olimpiai Játékok előtt indult el világszerte, azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet az anyák áldozatos munkájára.

Emlékeztek még erre a videóra?

“Elmondhatatlanul büszke vagyok arra, hogy képviselhetem hazámat az olimpián, a világ legnagyobb sporteseményén, de tudom, hogy ez sosem sikerülhetett volna édesanyám mérhetetlen szeretete és támogatása nélkül. Az ő szavai és példátlan ereje a verseny minden egyes pillanatában velem lesznek majd. Hiszem, hogy mindannyiunk feladata értékelni és viszonozni az anyai szeretetet az év minden napján, hiszen ők azok, akik ezt maximálisan megérdemlik” – mondta el Hosszú Katinka, ötszörös világbajnok és világcsúcstartó úszó.

Olvass még Hosszú Katinkáról!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top