Egészség

Senki nem ment el az agyműtéten átesett kisfiú szülinapjára – hatalmas meglepetés érte

Hihetetlenül nagyot csalódott az agyműtött kisfiú, miután senki nem ment el születésnapjára – később azonban hatalmas meglepetéssel kárpótolták.

30 gyereket hívtak meg Gerald Hamilton kilencedik születésnapjára, 12-en jelezték, hogy el tudnak menni. Az 5 órára hirdetett partin minden készen állt: szuperhősös dekoráció és torta várta a gyerekeket – meg persze Gerald nagyon.

Két óra is eltelt már, de senki nem bukkant fel. Gerald édesanyja fel akarta vágni a tortát, de a kisfiú ragaszkodott hozzá, hogy várjanak még: hátha felbukkan egy barátja. Mikor a kisfiú anyukája kétségbeesetten körbehívta a szülőket, azok kibökték, hogy Gerald “túl furcsa, túl más” ahhoz, hogy jó szívvel elhozzák gyerekeiket.

Tényleg más: Gerald már legalább 5 agyműtéten esett át. Ettől persze sosem lesz ugyanolyan, mint a többiek, de ha valami biztos, akkor az az, hogy semmiképpen sem érdemli meg, hogy így cserbenhagyják. Nagymamája írta le a történetet Facebook-oldalán, és arra kérte ismerőseit, küldjenek egy-két kedves szülinapi köszöntést Geraldnak, hogy jobban érezze magát.

Senki nem ment el az agyműtéten átesett kisfiú szülinapjára - hatalmas meglepetés érte

Másnapra azonban nemcsak köszöntők, de egy hatalmas kosár is érkezett – az ajándékáradatnak pedig még mindig nincs vége. A nagyi szerint Gerald nagyon örül a játékoknak is, de talán még jobban imádja a leveleket! Ahogy terjedt a cserbenhagyott kisfiú híre, még egy meglepetéspartit is összedobtak neki, ahol valódi, szupervagány K9-es kutyával együtt ünnepelt!

Forrás: Today

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top