Egészség

Egy vagyont költött plasztikára az anya, hogy jobban hasonlítson a lányára

Általában a lányok szoktak úgy öregedni, mint az anyjuk. Egy brit anya azonban úgy döntött, hogy ő inkább a lányához fiatalodik.

A most 57 éves Janet Horrocks az elmúlt 15 évben nagyjából 40 000 angol fontot, vagyis közel 16 millió forintot költött szépészeti beavatkozásokra, melyeknek célja elsősorban az volt, hogy minél jobban hasonlítson a nála 22 évvel fiatalabb lányára, Jane-re.

Az asszony orrplasztikán, két mellnagyobbításon, szemhéjplasztikán, botoxkezeléseken és ráncfeltöltéseken van túl, emellett megcsináltatta a fogait, tetováltatta a szemöldökét, és hajhosszabbítást is csináltatott.

Balra a lány, jobbra az anya

Janet saját bevallása szerint gyönyörűnek tartja a lányát, ezért akar úgy kinézni, mint ő, és persze az is motiválja, hogy fiatalabbnak látsszon a valós koránál.

Jane viszont bevallotta, hogy nehezen tudta megemészteni azt, amit az édesanyja a külsejével tesz. “Aggódtam, hogy végül fiatalabbnak néz majd ki nálam, és ez kiborított, mert egy lány nem nézhet ki idősebbnek az anyjánál. Úgy éreztem, hogy elvették a  fiatalságomat, és ez nem fair” – fogalmazott a lány.

Miután egyre gyakrabban nézték őket testvéreknek, Jane már nem szívesen ment sehová az anyjával. Mostanra azonban megbékélt a helyzettel, és a kapcsolatuk is megjavult. Ő maga azonban soha nem akar majd plasztikáztatni, méltósággal szeretne megöregedni.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top