A fogorvost vádolják lányuk agykárosodása miatt

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A houstoni család szerint a fogorvos túl sok érzéstelenítőt adott a négyéves kislánynak, és egy vegyes megítélésű eszközt is alkalmazott.
2016. 03. 18. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A kislánynak ez volt a harmadik kezelése a fogorvosnál, aminek az idejére a szülőket kiküldték a váróba, így ők már csak az „eredménnyel” szembesültek. A gyerek jelenleg kórházban fekszik, és könnyen lehet, hogy maradandó agykárosodással kell leélnie életét.

Az orvos állítólag egy kényszerzubbonyszerű, sokak által helytelenített eszközt is alkalmazott, hogy a kislány a kezelés alatt ne tudjon mozogni. Az utólagos vizsgálatok szerint a négyéves kislánynak több görcsrohama is lehetett a kezelés alatt, a pulzusa felugrott 195-re, a vérnyomása 168/77 volt, míg a vér oxigéntelítettsége erősen lecsökkent.

Egy ilyen cuccban garantált a pánikroham, nem csoda, hogy annyian ellenzik
Egy ilyen cuccban garantált a pánikroham, nem csoda, hogy annyian ellenzik

Egy független fogorvos az esetet megvizsgálva úgy nyilatkozott, hogy a kislány több mint hét órán át volt szedálva, és ötféle érzéstelenítőt kapott egy olyan rutin beavatkozáshoz, aminek sokkal gyorsabban meg kellett volna történnie.

Az orvost egyébként a fogorvosi felügyelet korábban már legalább kétszer megintette, és meg is büntette. A mostani eset után felfüggesztették az engedélyét.

Forrás: foxnews.com


A Viranti aciklovir hatóanyag-tartalmú gyógyszeres rúd. Vény nélkül megvásárolható a patikákban.


A kockázatokról és a mellékhatásokról

olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg

a kezelőorvosát,

gyógyszerészét!
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus