Volt drogos műtősfiú miatt perelnek egy kórházat

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Ha jobban megnézte volna a kórház, kit vesz fel, most nem lenne bajban.
2016. 03. 14. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Három volt sebészeti beteg perbe fogott egy coloradói kórházat, amiért az egy exdrogost alkalmazott műtősfiúnak abban az időben, amikor ők is a kórház vendégszeretetét élvezték, és ezzel veszélynek tették ki őket és más betegeket. 

A szóban forgó műtőst egyébként azt követően rúgták ki, hogy rajtakapták, amint egy műtét közben éppen megpróbálja kicserélni az erős kábító hatású fentanil-citrát injekciót valami másra. Rossz belegondolni, milyen élménnyel gazdagodott volna az asztalon fekvő beteg, ha a férfi sikerrel jár.

Nagyon nem mindegy, mi van benne
Nagyon nem mindegy, mi van benne

A kórház annak ellenére vette fel a 28 éves férfit, hogy azt már számos munkahelyről kirúgták a drog miatt, sőt hadbíróság előtt is állt, amiért Afganisztánban a hadsereg katonájaként fentanilt lopott.

Ráadásul kiderült róla, hogy pontosan meg nem határozott, „vérrel terjedő fertőzést” hordoz, ezért a kórház kiértesített 2900 beteget, hogy el kellene végeztetniük a HIV-, illetve a hepatitis B- és C-szűrést. Ezek közül a betegek közül perelte be őket három az elszenvedett érzelmi megrázkódtatásért (mindhármuk tesztjei negatívak lettek egyébként).

Forrás: foxnews.com 


A Viranti aciklovir hatóanyag-tartalmú gyógyszeres rúd. Vény nélkül megvásárolható a patikákban.


A kockázatokról és a mellékhatásokról

olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg

a kezelőorvosát,

gyógyszerészét!
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus