Egészség

A 26 éves lány szíve és tüdeje a 90 évesekének felel meg

Ritka betegségben szenved az a 26 éves lány, akinek belső szervei olyan állapotban vannak, mint a 90 éves idős embereknek. Valószínűleg az esküvőjét sem érheti meg.

Holly Joiner-Mason vélhetően az esküvőjét sem érheti meg ritka betegsége miatt. Egyetlen napra mégis menyasszonynak érezhette magát ebben a gyönyörű ruhában. A 26 éves lány belső szervei a 90 éves idős emberekéhez hasonló állapotban vannak. A szíve, a tüdeje, a veséi, a gyomra, a belei, a hólyagja napról napra épülnek le.

A 26 éves lány szíves és tüdeje a 90 évesekének felel meg

Holly minden napját úgy éli, mintha az lenne az utolsó. Azóta, hogy anyja esküvőjén koszorúslány lehetett, attól tart, sosem fogja megérni a saját esküvőjét. Édesanyja ezért különleges meglepetést szervezett lányának. Elvitte Hollyt egy menyasszonyiruha-üzletbe, ahol a lány több csodás ruhát is felpróbálhatott. A legnagyobb meglepetés csak ezt követően érte. Néhány nappal később hatalmas dobozt kapott, benne egy álomszép menyasszonyi ruhával, tiarával és fátyollal. Az üzlet tulajdonosa ugyanis kifejezetten Holly számára készítette a ruhát. A ritka betegségben szenvedő lány álma teljesülhetett, amikor a ruhát felveszi, valódi menyasszonynak érezheti magát.

További ritka betegségről szóló cikkek az NLCafén:

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top