Egészség

Önsértőknek ajánlott fel ingyen tetoválást egy művész

Önmagukon ejtett sebeik elfedésére ajánlott fel ingyenes tetoválási lehetőséget egy 22 éves ausztrál tetoválóművész.

“Azt szeretném, ha már nem szégyennel, fájdalommal és zavarral tudnátok tekinteni a sebhelyeitekre, hanem büszkék lehetnétek arra a testrészetekre, ami már művészi alkotás és egy új kezdet jelképe” – írta múlt héten az Instagramon és a Facebookon is Whitney Develle tetoválóművész. 

Annyira népszerű lett a felajánlás, hogy Develle kénytelen volt korlátot szabni: 50 ingyen tetoválásra korlátozta a felajánlását, és féláron csinálja meg a tetoválást a többi önsértőnek.

Az ötlet akkor pattant ki a művész fejéből, amikor egy barátja megmutatta neki a sebeit, és elmondta, mennyire rosszul esik neki, amikor az emberek megjegyzéseket tesznek rájuk. Ő volt az első, akinek Develle tetoválással fedte el a sebhelyeit.

Ilyen volt, ilyen lett és a művésznő
Ilyen volt, ilyen lett – és a művésznő

Develle azt is megjegyezte, hogy a felajánlása csak azoknak szól, akik már leálltak az önsértéssel, és mindenkit arra buzdított, aki ismer önsértőt, hogy segítsen neki szakértő segítséghez jutni.

Forrás: foxnews.com 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top