Egészség

Cserbenhagyták az elütött 69 éves nőt

Az idős asszony súlyos sérülést szenvedett.

Zalaegerszegen, a Stadion út és a Berzsenyi út kereszteződésében lévő körforgalomnál, a kijelölt gyalogátkelőhelyen egy ismeretlen, 25 év körüli kerékpáros férfi nekiütközött egy gyalogosan közlekedő idős asszonynak. A március 1-jén 9 óra körül történt balesetben a 69 éves nő 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A kerékpáros férfi ezt követően adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről – számolt be a police.hu.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet, vagy arról információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 92/326-850-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top