Egészség

Égő házba rohant be a szabadnapos rendőr

Kigyulladt egy lakóház Fehérgyarmaton, ahol egy idős házaspár vigyázott unokájára. Szabadnapos rendőr mentette ki őket.

Saját lakásától nem messze egy szolgálaton kívüli rendőr vette észre Fehérgyarmaton, hogy kigyulladt egy lakóház melléképülete 2016. február 26-án 9 óra körül. A lángok átterjedtek a főépület tetőszerkezetére is, a rendőr ezért késlekedés nélkül berohant. A házban tartózkodó idős férfi és felesége, akik négyéves unokájukra vigyáztak, csak ekkor vették észre a már méteres lángokat. A kisgyermeket a nagyapa kapta ki az ágyból, és mindannyian biztonságos távolságra menekültek, közben a tető egy része is beszakadt. A rendőr áramtalanította az épületet és értesítette a tűzoltókat, majd a szomszédos épületekből is biztonságos távolságra küldte a lakókat számolt be a police.hu.

A kiérkező tűzoltók megfékezték a lángokat. Az épületből két gázpalackot hoztak ki, melyeket a robbanásveszély miatt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság mesterlövészei lőttek ki.

Tamás István rendőr törzszászlósnak, a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság szabadnapos baleseti helyszínelőjének köszönhetően a tűzesetben senki sem sérült meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top