2016. 02. 26. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Lefekvés előtti szokások, a könnyebb ébredésért

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Ha nem hullafáradtan dőlsz be az ágyba, hanem van még egy kis időd és energiád, már a kellemes reggelt is megalapozhatod.

Lefekvés előtti szokások, amiktől az ébredés is könnyebben megy

Kómásan ébredni senki sem szeret, ahogy ébredés után fél órával még kábán kóvályogni sem. Azt pedig, hogy hogyan telik a reggel, már az előző napi, lefekvés előtti percek is befolyásolják. Lássuk, mivel segíthetsz este a reggelen.

1. Találd meg a kedvenc szundiitalod! Bár egy pohár bortól garantáltan reggelig húzni fogod a lóbőrt, az ébredésnél viszont úgy érezheted magad, mint akit fejbe vágtak. Válassz inkább egy kellemes aromájú gyógyteát vagy meleg tejet!

2. A nassolás nem tilos: csak válassz könnyű (150 kalória alatti), alvást segítő harapnivalót.

3. Kapd össze magad! Szánj tíz percet arra, hogy rendet teszel magad körül, kikészíted a holnapi ruhádat, összepakolod a táskád. Így tovább élvezheted a reggeli kávét!

4. Írd le a gondolataidat! Hajlamos vagy elalvás előtt fejben megtervezni az egész hátralevő életed? Sajnos a háromnegyedét el fogod felejteni: tarts egy papírt az ágyad mellett, amire lefirkantod a teendőidet, így nyugodtabban alszol és nyugodtabban is ébredsz majd.

5. Kapcsolj ki! De ne csak saját magad, hanem minden körülötted lévő elektronikus eszközt is. A készenléti állapotban hagyott tévé vagy számítógép a te energiádat is elszívja. 

Forrás: Popsugar

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus
Lefekvés előtti szokások, a könnyebb ébredésért