Melyik a fontosabb, ha fogyni akarsz: a diéta vagy az edzés?

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Kiábrándítóan őszinték leszünk.
2016. 02. 26. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Melyik a fontosabb, ha fogyni akarsz: a diéta vagy az edzés?

A kockás hasizmokhoz vezető út a konyhában kezdődik. Az amerikai Behavioural Weight Management Review Group kutatói, egy éven át tartó vizsgálatából kiderült, hogy a diéta és az edzés kombinációja hatékony, ha a súly fenntartásáról van szó, de amikor egy hat hónapos periódusban a vizsgált személyeknek úgy kellett pluszedzéseket beiktatniuk, hogy az étrendjükön nem változtattak, az áhított súlyveszteség is elmaradt. 

Félreértés ne essék, nem az éhezés az egyetlen megoldás! Az viszont elkerülhetetlen, hogy kiiktasd az olyan étkezéseket, amiket az érzelmeid indokolnak. A leghatékonyabb út, ha az adagokat csökkented, és odafigyelsz a rendszeres étkezésre. Anna Kaiser sztáredző nem kertel, mikor így fogalmaz: „Tedd le a villát. Senkinek nincs szüksége heti ötször egy tál tésztára, és hiába gondolják, hogy 500 lábemeléssel ledolgozhatják. Ez nem fog megtörténni.”

Ha fogyni akarsz, kezdd a változtatásokat a konyhában, az edzést pedig ne muszájból, hanem jókedvvel végezd, és akkor észrevétlenül segíteni fog!

Forrás: Popsugar


A Viranti aciklovir hatóanyag-tartalmú gyógyszeres rúd. Vény nélkül megvásárolható a patikákban.


A kockázatokról és a mellékhatásokról

olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg

a kezelőorvosát,

gyógyszerészét!
Címkék: diéta ok fogyókúra
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus