Egészség

Durván megalázták a Tescóban a mozgássérült nőt

Részegnek nézték, és távozásra szólították fel a sérült nőt.

Megalázták a Tescoban a mozgássérült nőt

Debbie Nixon mozgássérült nő a 43. születésnapi bulijára szeretett volna venni egy kis bort az angliai Cheshireben található Tesco áruházban. Debbie-nek egyensúlyzavara miatt bottal kell járnia, és betegségéből adódóan dadog is. Mikor az áruházban segítséget kért, mert nem érte el a polcon a bort, a személyzet részegnek nézte, és kiküldte a boltból. Hiába próbálta megmagyarázni, hogy nem részeg, a dolgozók nem hittek neki, sőt megfenyegették, hogy kihívják a rendőrséget, ha nem távozik.

Megalázták a Tescoban a mozgássérült nőt

A nő felháborodva, könnyek között ment vissza az autójához, ahol egy barátnője várta. Együtt is visszamentek a boltba, hogy tisztázzák a helyzetet, és kérdőre vonják a személyzetet, akik azonban nem akarták elismerni, hogy hibáztak.

A Tesco áruházlánc szóvivője azóta bocsánatot kért a történtekért, és szívesen várja vissza Debbiet az áruházba… Ilyen megaláztatás után azonban valószínűleg csak várhatja.

Forrás: DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top