2016. 02. 16. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Fogyjál úgy, hogy észre sem veszed!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Az önsanyargató diéták sokszor épp ott buknak meg, hogy túlságosan is görcsösen akarjuk a fogyást. Pedig a kilók úgy is leolvadhatnak rólad, hogy észre sem veszed!

1. Lőj egy szelfit!

Egy spanyol tanulmány szerint jól járunk, ha sok egész alakos szelfit készítünk! Négy hónap alatt akár súlyunk 2,6 százalékát is elveszíthetjük, ha folyamatosan látjuk magunkat a fotókon – ugyanis így motiváltabbak leszünk, hogy formában tartsuk testünket.

2. Dobj be valamit vásárlás előtt

Mielőtt elindulnál a sarki szupermarketbe, egyél meg egy almát vagy egy kis egészséges rágcsálnivalót. Így nem kopogó szemekkel lépsz be a kísértés templomába, azaz kevesebb ételt (sőt kevesebb egészségtelen nassolnivalót) fogsz majd vásárolni.

Fogyjál úgy, hogy észre sem veszed!

3. Tetris a testért

Igen, az a Tetris, gyerekkorunk kedvenc játéka. Mivel Tetris közben a kognitív fókusz az éhség helyett a játékra összpontosul, mindössze 3 perc játék után már 20 százalékkal csökkenhet a kínzó falánkság.

4. Sétálj egy nagyot

Talán kézenfekvőnek tűnik, de a séta tényleg hasznosabb, mint gondolnánk. Ha még nem állunk készen az edzőtermi izzadásra, induljunk el egy legalább félórás sétára – tényleg látható lesz a hatás, és még csak meg sem erőltettük magunkat.

Forrás: Prevention

„Ha diszkó van, majd leszakad alattunk a klubhelyiség” – bemutatjuk az ösküi iskola másodikosait
Címkék: egészség fogyás
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus
Fogyjál úgy, hogy észre sem veszed!