Egészség

Titkos ételtippek, ha fogyni akarsz

A diétázásban és egészséges táplálkozásban rengeteg féle iskolát lehet követni, mindenesetre biztosan nem nyúlhatunk mellé, ha teletűzdeljük étrendünket néhány igazán egészséges étellel.

1. Fekete bab

A fekete bab azért rendkívül hasznos a számunkra, mert rengeteg benne a protein, de egyáltalán nem tartalmaz olyan telített zsírsavakat, mint amilyeneket más proteinforrások – például a vörös húsok.

2. Zab

A rostokban gazdag zab lassan felszívódó, sokáig tartó szénhidrátforrás. Ez az egészséges szénhidrát jót tesz az emésztésnek, és igazi szent Grál, ha a diétázásról van szó!

Ezek a legtutibb ételek, ha fogyni szeretnél

3. Avokádó 

Talán már mindenkivel szembejött egy avokádót dicsőítő óda valahol, és ez nem lehet véletlen. A zsíroktól ugyanis nem kell félni, ha jó zsírokról van szó, és az avokádó például tele van ilyenekkel. Az avokádó tele van rosttal, proteinnel, csillapíthatja az éhségérzetet, és szerencsére még nagyon finom is!

4. Lazac

Halevők előnyben! A lazac olyan proteinforrás, ami teltségérzetet ad anélkül, hogy valami nehéz, zsíros ételt fogyasztottunk volna. 

Forrás: Health

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top