Egészség

Ilyen feleséget keresnek a pasik

Férfiak fedik fel a titkot, hogy mit keresnek igazán egy nőben, illetve hogy milyen feleséget keresnek.

Ahány férfi, annyi típus, mindegyiknek más a legfontosabb, hogy mit keresnek egy nőben.

Most olyan tulajdonságokat sorolunk fel, amiben a legtöbb férfi megegyezett, milyen számukra az ideális feleségjelölt.

Ilyen feleséget keresnek a pasik

Olyan, akiben megbízhat
Ezzel pedig be is bizonyosodott, hogy a jó kapcsolat titka a bizalom. Olyan feleséget szeretnének, akire rábízhatják minden titkukat és félelmüket is.

Olyan, aki támogatja
Persze ez könnyűnek hangzik, de mivel a nők és a férfiak különbözőek, ezért gyakran előfordul, hogy a nő nem támogatja a férfit, és ez fordítva is igaz. Mégis próbáljuk meg támogatni a párunkat akkor is, ha számunkra érthetetlen, hogy miért kattant rá új hobbijára.

Olyan, aki motiválja
Ebben is az a legfontosabb, hogy a nőnek is legyenek céljai, illetve legyenek közös célok, amiben a nő is kiveszi a részét, ha kevéssé motiváló, akkor is.

Olyan, aki vele szeretné tölteni az idejét
De ez a gondolat úgy folytatódik, hogy ennek ellenére, néha lelép. Azaz örüljünk az együtt töltött időnek, de azért hagyjuk meg a férfi szabadságát, hogy néha külön is lehessen tőlünk.

Olyan, aki jó az ágyban
De tényleg jó! Ha egy szexistennőt vehet feleségül a férfi, aki emellett rendelkezik az előző attitűdökkel is, akkor még a barátai szerint is megfogta az isten lábát. Igaz, ezt a pontot szívesebben felcserélik a férfiak az előbbi tulajdonságok valamelyikével. Azaz ha lepedőakrobata vagy, de megbízhatatlan, nem garantált a sikered.

Olvass tovább párkapcsolati témában!

MSN

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top