Egészség

Komoly sérüléseket szenvedett Magyarország legszebb kislánya

Ártatlan játéknak indult, de rossz vége lett az iskolai fogócskának. Lenkovics Laura mája és hasnyálmirigye is megsérült.

Fogócskázás közben komolyan megsérült a világ legszebb kislányaként ismert Lenkovics Laura.

“”Az osztálytársammal mindketten fogók voltunk a játékban, és későn vettük észre egymást. Összeütköztünk, a térdével hasba rúgott. Véletlen történt, nincs okom haragra” – mesélte a Blikknek Lenkovics Laura, aki mindössze 13 éves, de máris komoly sikereket ért el a modellvilágban, két és fél évesen nyerte első szépségversenyét, később Magyarország, majd a világ legszebbjének választották, idén az Év szépe díjat ítélték neki.

A lánynak fájdalmai voltak a baleset után, de nem gondolta, hogy komolyak lehetnek a sérülései, ezért végigülte a tanórákat. Miután délutánra sem lett jobban, az édesanyja kórházba vitte, ahol néhány napos megfigyelés és a laboreredmények alapján kiderült, hogy megsérült a mája és a hasnyálmirigye is begyulladt a rúgás következtében. Mindkét sérülést komolyan kell venni, hiszen, kellő odafigyelés nélkül súlyosabb következményeik is lehetnek. Laurának azóta is diétáznia kell.

Lenkovics Laura Sarka Katával egy szépségversenyen
Lenkovics Laura Sarka Katával egy szépségversenyen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top