Egészség

Az 5 legjobb kiegészítő a jó szexért

Amikor a kapcsolat nem a legfrissebb, talán már nem olyan izgalmas a szexuális együttlét. De íme néhány kiegészítő, ami segít a problémán.

Amikor a kapcsolat már nem friss, talán rutinná válhat a szex, ettől pedig elillanhat a vágy. Ilyenkor segíthetnek az afrodiziákumok.

Íme néhány kiegészítő, ami felpörgeti az ellaposodott érzelmeket.

X legjobb kiegészítő a jó szexért

Szantálfaolaj
Illata igazi afrodiziákum. Illatosítsd be vele az egész hálószobát, és vigyázzatok, nehogy szétessen az ágy.

Kollagénfehérje
A kollagén nemcsak a bőrnek segít megőrizni a rugalmasságát, de érzékenyebbé teszi az erogén zónákat is. Kollagénben gazdag élelmiszerek közül választhatod a tojást, a tejet, a pulykát.

Ginzeng
A ginzenget már őseink is afrodiziákumként használták, ezt talán mindenki tudja. De azt is érdemes tudnod, hogy nemcsak a férfiak, hanem a nők libidóját is növeli.

D-vitamin
A D-vitamin szintje hatással van a szexuális vágyra. Télen pedig igazán alacsonyra is eshet ez a szint. Kezdj el D-vitamint szedni, és te leszel a legjobb lepedőakrobata.

L-arginin
Az l-arginin egy testünkben is megtalálható aminosav. Vastagítja az ereket, javítja a vérkeringést, és a spermimoknak is jót tesz. Testépítők is gyakran használják edzésekhez.

Olvass tovább afrodiziákum témában az NLCafén!

MSN

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top