Egészség

Így tisztítsd meg a teret

Először is készülj fel a változásra, vegyél fel egy kényelmes háziruhát, amiben jól érzed magad. Nyisd ki az összes szekrényed, és módszeresen pakolj ki mindent. Dobd ki, ami felesleges.

Mi a felesleges? Amit nem használsz, arra nincs is szükséged. Amit csak tárolsz, tartogatsz hónapok, évek óta. Ruhák, cipők, táskák, dísztárgyak, háztartási kisgépek stb. Csak olyan dolgokat hagyj meg, amit valóban használsz, és főleg olyanokat, amiket szeretsz. Így működik a tértisztítás. A többit ajándékozd el, add el vagy tedd a kukába. A szekrények minden zugát takarítsd ki, majd pakolj vissza szellősen. A kedvelt, de régóta nem használt ruháidat mosd ki.

Nézz körül a lakásodban, irodádban. Ha összezsúfoltál egymás mellé bútorokat, dísztárgyakat, a falon képeket, azokból is szelektálj. Nem túl jó ómen, ha olyan szerettünk emlékeit tartogatjuk, aki negatív energiákat hordozott magában (harag, sok konfliktus, agresszivitás, irigység, gonoszság, hazugság, örömök nélküli élet). Szeretteinktől csak olyan tárgyakat őrizzünk meg, melyet ő is nagy becsben tartott, értékelt, jó emlékek kapcsolódnak hozzá. Ha van hibás bútorod, eltört, hiányos tárgyaid, azokat is dobd ki. A tértisztítás művészet.

A folytatásért kattints az Életfeladat caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top