Egészség

9 éves kislány lábán hajtott át egy autós a zebrán

Átment egy 9 éves kislány lábán egy autós Szegeden, az Alsóvárosi általános iskolánál, a zebrán. A rendőrség keresi a sofőrt.

Autóval hajtottak át a 9 éves kislány lábán. “Egy fekete autó megállt, és átengedett. Amikor a zebra felénél jártam, hirtelen ott volt egy szürke kocsi. Megtorpantam, megijedtem, az autó pedig átment mindkét lábamon. Oldalra estem” – emlékezett vissza a 9 éves Natália a balesetre, amely az Alsóvárosi általános iskola közelében lévő zebránál történt. A kislánynak megröntgenezték a lábát, ami szerencsére nem tört el, de csúnyán bekékült – számolt be a délmagyar.hu.

Az ügyben szabálysértési eljárás folyik a Szegedi Rendőrkapitányságon. A balesetet követően ugyanis az autós megállt, megkérdezte a kislányt, hogy jól van-e. A kislány elindult az iskolába, ekkor ment tovább az autós is. Ettől függetlenül a körülmények tisztázása érdekében szükséges lenne a sofőr meghallgatása is, ezért a rendőrség keresi.

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top