Egészség

100 kilót fogyott a világ egyik legkövérebb nője, miután kidobta a pasiját

Az 51 éves Patty Sanchez 327 kilóról fogyott le 215-re, kicsit több, mint 100 kilót dobott le, azt mondja azért, mert szakított a barátjával, aki folyton etette.

A nevadai asszony napi 13 ezer kalóriát evett meg több éven keresztül. Patty a világ legkövérebb asszonya címre pályázott, de elege lett abból, hogy a pasija pénzt csinált belőle. Konkrétan online nézhették természetesen pénzért –, ahogy a férfi etette, ezt Patty túl bizarrnak találta, és végül szakított vele.

 A szakítás után jutott arra az elhatározásra a nagyon kövér nő, hogy életmódot vált, és fogyókúrába kezd. “Akkor jöttem rá, hogy egy etető kapcsolatban éltem, hiszen a párom állandóan kiszolgált, folyton etetett, a szakítás után pedig magamat kellett ellátnom”  mesélte a most már napi 3000 kalóriát fogyasztó nő.

“Soha nem gondoltam a halálra, de amikor már hármat sem tudtam egyedül lépni, akkor ijedtem meg, hogy nem leszek itt a gyerekeimnek és az unokáimnak.”

Miután szakított a párjával, akkor jött rá, hogy mindent egyedül kell csinálnia, nemcsak az ételeket, hanem egyedül kell fürödni, és egyedül kell lehagynia a házat. “Nagyon magányos voltam” idézi fel Patty, aki ugyanakkor nagyon boldog, hogy megszabadult a férfitól, aki minél nagyobbra akarta hizlalni.

100 kilót fogyott a világ egyik legkövérebb nője, miután kidobta a pasiját
100 kilót fogyott a világ egyik legkövérebb nője, miután kidobta a pasiját
Patty a fiaival
Patty a fiaival

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top