Egészség

Ezektől szabadulj meg, ha egészséges szeretnél lenni!

Nem titok, hogy körbevesszük magunkat egészségre káros anyagokkal. Elmondjuk, miktől szabadulj meg haladéktalanul.
Ezektől szabadulj meg, ha egészséges szeretnél lenni

1. Édesítőszerek
Nem tesznek jót a szív- és érrendszer egészségének, és remek táptalajt biztosítanak az elhízásnak.

2. Elektronikus eszközök
A legtöbb elektromos eszköz sugároz, gondoljunk csak a wifire. Ha nem is dobod ki, legalább kapcsold ki ezeket az eszközöket éjszakára.

3. Növényvédő szerek
Bár a DDT-t már rég betiltották, de a legtöbb növényvédő szer nem tesz jót az egészségnek, főleg ha a felezési időket nem várjuk meg.

4. Testápolási, higiéniai termékek
Vannak olyan kozmetikai termékek, mint néhány dezodor, testápoló vagy tusfürdő, amelyek rákkeltő anyagokat tartalmaznak. Érdemes megnézni az összetevők listáját, mielőtt megvesszük ezeket. Ne tartalmazzanak berilliumot, talliumot, kadmiumot, arzént vagy ólmot.

5. Tisztítószerek
Hasonló a helyzet, mint a kozmetikai termékeknél, használjunk helyettük ecetet, szódabikarbónát, citromlevet, folyékony szappant, organikus olajokat, mikroszálas törlőruhát és hasonlókat.

6. Légfrissítők
A légfrissítők ftalátokat tartalmaznak, amelyek befolyásolhatják a szervezet hormonháztartását.

7. Műanyag tárolók és üvegek
Di(2-ethylhexyl) fumarate (DEHF) tartalma antiandrogén és antiösztrogén hatású, azaz komoly hormonproblémákat okozhatnak, illetve daganatokat, születési defektusokat, szív- és érrendszeri problémákat stb.

8. Kerüljük a feldolgozott húsokat
A vastagbélrákok esetében, ha bizonyított volt a kiváltó ok, a listában gyakran szerepelt a feldolgozott hús. De nemcsak az adalékanyagok miatt nem túl egészséges, hanem mert a növényi alapú táplálkozás jobb hatással van a bélrendszer egészségére.

9. Ülő életmód
A sok ülés a tüdőrák és egyéb daganatos megbetegedések melegágya lehet.

10. Stressz és negativitás
A gondolataink képesek gyógyítani, lásd a placebohatást, de ugyanígy képesek megbetegíteni is. Éppen ezért próbáld kerülni a stresszt és a negatív gondolatokat. Sőt lehetőleg a negatív embereket is.

Forrás: Collective Evolution

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top