Egészség

Ilyen vagy a vércsoport-horoszkóp szerint

1934-ben egy japán tudós azon morfondírozott, hogy mit mutat meg a vércsoportunk. Kiderült, hogy megmutatja a jellemünket, horoszkópként rámutat hibáinkra és erősségeinkre. Ha tudod, milyen a vércsoportod, keresd ki az alábbiak közül!

Négy vércsoporttípus van: A-s, B-s, AB-s és 0-s vércsoport.

A vércsoport

Rendkívül energikus és lelkiismeretes vagy. Hatalmas hivatástudattal rendelkezel. Teljesítményorientált vagy, egy-egy feladat megoldásáért képes vagy minden mást háttérbe szorítani. Gyakran válik a csoport tagjaiból csúcsmenedzser.

Maximalista vagy, mindenből a legtökéletesebbet szeretnéd nyújtani. Mivel a munkádat nagyon fontosnak tartod, csak hosszas megfontolás után mégy bele új kapcsolatba. Hezitálásod oka, hogy mielőtt beleugranál a kapcsolatba, végiggondolod, hogy megfelelő időt és energiát tudsz-e szánni a másikra. Ha úgy érzed, hogy nem vagy képes az elvárásoknak megfelelni, akkor ezt előre közlöd. Viszont ez a magatartás ahhoz vezet, hogy ridegnek tűnsz mások szemében és magányos vagy.

Szenvedélyes vagy, a felszínességet gyűlölöd. Ha valami (valaki) érdekel, azért tűzön-vízen át mégy. Megbízható vagy. Ha olyan feladatot kapsz, ami nem érdekel, akkor azt csak nagy nehézségek árán tudod teljesíteni. Nem kötelességből, hanem érdeklődésből szereted a munkád. Ha már nem tudod szenvedéllyel csinálni, akkor változtass. Emberi kapcsolataidban sokáig kutatsz az igazi után. A kapcsolat kezdetén elmondod elvárásaidat, és ha meggyőződtél róla, hogy jó embernek szavaztál bizalmat, akkor a végsőkig kitartasz.

A folytatásért kattints a Lótusz caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top