Egészség

Otthoni fogfehérítés – kipróbáltam

Pár hónapja a magyar piacon is megjelentek az úgynevezett kozmetikai fogfehérítők, melyet bárki megvásárolhat. Egyszerű a használata, és nagyon hatékony, mivel már egy alkalom után több árnyalatot fehérít a fogon.

És igen, most tényleg itt, Magyarországon szerettem volna megvenni az ehhez szükséges készletet, hát nem így lett. Megnéztem, mennyibe kerül itthon, aztán körülnéztem kicsit külföldön is. Nem volt nehéz megtalálni egy USA gyártói webshopot ez eBay-en. Aztán jött a döbbenet. Egy magyar oldalon ugyanennek a gyártónak a készlete, ha lehetne ekkora méretben kapni, némi magyar dobozolással kb. 40 000 Ft-ba kerülne. Mit gondoltok, mennyi ez a gyártói webshopban? Kevesebb! 7800 Ft. Újra sajnálom, de tényleg, de ennyiért nem veszem meg Magyarországon…

A gyártói webshop európai raktárral rendelkezik, hurrá! Megrendeltem, Franciaországból pár nap alatt ide is ért. Én ezt a készletet választottam, ez kb. 30 alkalomra lesz elegendő.

A folytatásért kattints a Cinnamon4x caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top