Egészség

Vissza az iskolapadba – Polarizált fénnyel a bacik ellen (x)

Itt a szeptember, és a lurkók ismét visszaültek az iskolapadba. Kétségkívül izgalmas időszak ez a családok életében, hiszen rengeteg teendő adódik a sulikezdéssel, ám van egy negatív oldal is, ami ilyenkor menetrendszerűen megérkezik, mégpedig a különféle bacik által okozott fertőző megbetegedések.
Vissza az iskolapadba – Polarizált fénnyel a bacik ellen

Ha ősz, akkor bacilusok és allergia

Sajnos amikor más-más környezetből érkező gyerkőcök tartózkodnak egy viszonylag kicsi és zárt helyen, mint amilyen a tanterem, akkor szinte elkerülhetetlen, hogy egy-egy betegséget átadjanak egymásnak. Egy gyerek ugyanis sokszor nem figyel a higiéniára – még ha tudja is, hogy ebéd előtt kezet kell mosni, hajlamos azt elbliccelni.

A nagyobb problémát sokszor a visszafertőzések okozzák. Alighogy kigyógyul a csemeténk az adott betegségből, máris elkap egy másikat, vagy ugyanazt, amiből éppen csak kikecmergett. És ha ősz, akkor az allergiáról se feledkezzünk meg, ami sajnos sok gyermeknek – és ezzel együtt az egész családnak – okoz gondot.

Fontos az immunrendszer erősítése

Hogy ezeket a betegségeket a gyermekünk ne kapja el, vagy hogy az allergia tünetei ne viseljék meg annyira, fontos, hogy az immunrendszere rendben legyen. Az immunrendszer erősítésének legismertebb módja a vitaminok és ásványi anyagok megfelelő bevitele, egy erős, egészséges szervezet ugyanis sokkal ellenállóbb a kórokozókkal szemben.

Ez történhet étrend-kiegészítőkkel – ma már számos gyerekvitamin található a piacon –, de a megfelelő, változatos táplálkozás semmivel nem váltható ki. Az is lényeges lenne, hogy gyakori kézmosással megelőzzük a fertőzéseket, de mivel gyerekekről van szó, akik mindent megfognak, ez szinte lehetetlen.

A polarizált fény immunerősítő hatása

Az immunrendszer erősítésének van egy rendkívül kellemes módja, amit a gyerekek is garantáltan élveznek majd, ez pedig a polarizált fény használata. A polarizált fény ugyanis a bőrbe jutva fokozza az ellenálló-képességért felelős sejtek működését, így a szervezet sokkal immunisabb lesz a vírusokkal és bacilusokkal szemben.

A polarizált fény kedvező hatásairól, valamint arról, hogyan is fejti ki a hatását, a polarisol.com oldalon olvashat további információkat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top