Egészség

Jótékonysági esküvőt szerveztek a párnak, miután kiderült, a vőlegény súlyos rákbeteg

A fiatal pár tervében csodás otthon és gyönyörű esküvő szerepelt. Terveiket az élet felülírta, amikor kiderült, a vőlegény súlyos rákbetegségben szenved...

A 35 éves Laura és Steven néhány nappal ezelőtt mondták ki a boldogító igent, esküvőjüket jótékonyságból, idegenek szervezték meg a számukra. A tragikus hír sokakat megérintett, felajánlásaikkal szerettek volna segíteni a szerelmeseknek.

Steven és Laura ajándékba kapta a menyasszonyi csokrot, a tortát, sőt még az esküvői öltözékeket is. Laura gyönyörű ruháját az egyik menyasszonyi ruhakölcsönző ajánlotta fel, de a fotózást, az autót, a zenét is ingyenesen biztosították a számukra a szolgáltatók.

Mielőbb szerették volna az esküvőt megtartani

Laura és Steven már tíz éve ismerték egymást, amikor először randevúztak. 2013-ban, 3 hónappal azután, hogy kislányuk megszületett, eljegyezték egymást. Az esküvőjüket megtervezték, sőt az álomházra is keményen spóroltak. Álmukat Steven döbbenetes diagnózisa rombolta szét. A férfi máját támadta meg a rák, a tumort csak a végstádiumban fedezték fel.

Ekkor úgy döntöttek, minél előbb szeretnék megtartani esküvőjüket, hogy a nevükben is egy család lehessenek.

Nézd meg a Steven és Laura esküvőjén készült gyönyörű fotókat

Megnézem
Összes kép (1)

Az esküvői videóba is bepillanthatsz

További esküvő témájú cikk az NLCafén

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top