Egészség

Kim Dzsongunná plasztikáztatta magát egy férfi – fotók

A kínai Wang Lei eleve hasonlított az észak-koreai diktátorra, Kim Dzsongunra, neki azonban a szimpla hasonlóság nem volt elég.

A 32 éves Wang Lei megszólalásig úgy akar kinézni, mint Kim Dzsongun, ennek érdekében pedig nem riadt vissza attól sem, hogy kés alá feküdjön. Hogy pontosan mely testrészét vagy testrészeit plasztikáztatta, azt nem lehet tudni, de tény, hogy meggyőző hasonmás lett.

Kim Dzsongunná plasztikáztatta magát egy férfi

A férfi egy szépészeti klinikán ismerkedett meg Liu Zixuan színésznővel, és hamar megtalálták a közös témát, ami persze nem volt más, mint a plasztikai beavatkozások imádata. A páros nemrégiben közösen jelent meg a nyilvánosság előtt, és persze kellőképpen feltűnőek voltak ahhoz, hogy rögvest magukra vonják a helyszínen tartózkodók és a média figyelmét is.

Kim Dzsongunná plasztikáztatta magát egy férfi

Wang Lei az észak-koreai diktátor integetését is utánozta, és partnerével szíves-örömest pózoltak a fotósoknak. Elvégre éppen ez volt a céljuk.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top