Egészség

Abból él, hogy tökéletes feneke van – fotók

Ennek a nőnek tökéletes a feneke. A farmergyártók szerint legalábbis egészen biztosan.

A 34 éves Natasha Wager profi próbamodellként, vagyis tulajdonképpen eleven szabóbabaként dolgozik különböző farmermárkáknak. A nő szabászati szempontból hibátlan testarányokkal rendelkezik, és a domborulatai pontosan a helyükön vannak, így alkalmas arra, hogy a készülő farmernadrágokat rajta próbálják.

Abból él, hogy tökéletes feneke van - fotók

A dereka 28-as méretű, ami tökéletes középpont a standard farmerméretek skáláján, mely általában 24-estől 32-esig tart. A ruhapróbák során azért van szükség középméretű modellre, mivel ha a farmert például egy 24-es mérettel rendelkező lányon szabnák ki, akkor hiába készülne a holmiból nagyobb méret is, arányaiban nem passzolna egy 32-es nadrágot hordó nő domborulataira, de igaz ez fordítva is.

Abból él, hogy tökéletes feneke van - fotók

Natasha több mint egy évtizede dolgozik már próbamodellként, sőt mostanra saját próbamodell-ügynöksége is van. A farmergyártók szerint azonban hiába a konkurencia, még mindig neki van a lehető legtökéletesebb feneke a szakmában.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top