Egészség

Vadonatúj vibrátor, ami még a kalóriákat is számolja

A Lovely nevet viselő felnőtt játék amellett, hogy fokozza az élvezeteket, figyeli az aktivitásotokat, melyből kiszámolja az elhasznált kalória mennyiségét, majd az adatokat elküldi a mobilodra.

A Lovely nevet viselő vadonatúj eszközzel nemcsak fokozhatjátok a szexuális együttlét örömét, hanem megtudhatjátok az aktus alatt elhasznált kalória mennyiségét, sőt informálódhattok az aktivitás mértékéről is. A vibrátor az adatokat applikáció segítségével elküldi a mobilodra, majd javaslatot tesz, hogy a következő alkalommal milyen pozíciót próbáljatok ki.

Vadonatúj vibrátor, ami még a kalóriákat is számolja

A csepp alakhoz hasonlító Lovely-t a természet ihlette. A különösen lágy szilikonból készült vibrátor rugalmasságával mindkettőtök számára különösen kellemes érzetet kelt, használatával úgy szárnyalhattok, mint a képzelet.

Újratölthető akkumulátora két órán át tartó használatot biztosít. A vibrátoros eszköz egyetlen hátránya, hogy méregdrága. A Lovely a boltokba előreláthatóan a jövő évtől kerül.

További vibrátor cikkek az NLCafén:

 Forrás: Discovery News

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top