Egészség

Ha nem fogysz le, a pénzedet sem kapod vissza

A személyi edző letétet kér a fogyni vágyóktól, akik pénzüket csak akkor kapják vissza, ha sikeresen teljesítik a 12 hetes edzéstervet. Ha a súlyukból nem veszítenek, a pénzüknek mondhatnak búcsút.

A fitneszedző Julia Buckley online edzésprogramjával úgy próbálja ösztönözni a fogyni vágyó klienseit, hogy 50 font (kb. 21 ezer forint) letétet kér tőlük, amit akkor kapnak vissza, ha sikerrel teljesítik a 12 hetes edzésprogramot. A klienseknek teljes alakos fényképpel kell igazolniuk, honnan indulnak és hová jutnak el. Ha nem tartják be a számukra előírt diétát, nem tornáznak rendszeresen Julia videóival, búcsút inthetnek a pénzüknek.

Julia Buckley letéttel ösztönzi a fogyni vágyókat
Julia Buckley letéttel ösztönzi a fogyni vágyókat

A 37 éves személyi edző tapasztalata szerint a nőket és a férfiakat is erősen motiválja a pénzük elvesztésének érzése, ezért inkább egészségesebben étkeznek és keményebben edzenek. Ráadásul megtapasztalhatják, hogy a 12 hetes edzésprogrammal mennyit formálódik, változik a testük, ami még ösztönzőbb hatással bír.

És aki sikerrel végigcsinálta a 12 hetes programot
És aki sikerrel végigcsinálta a 12 hetes programot

Ennek ellenére előfordulhat, hogy valaki Photoshoppal készít az előtte képből utána fotót, de ezzel valójában önmagát csapja be. Julia célja, hogy segítse a fogyni vágyókat céljaik elérésében, ösztönözze őket, hogy egészségesebben éljenek.

További cikkek fogyás témában az NLCafén:

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top