Egészség

Pillanatragasztóval ragasztotta vissza a fogait egy nő

Ilyen az, amikor a fogorvostól való félelem extrém mértéket ölt.

Angie Barlow édesanyjánál egy foghúzás alkalmával fedezték fel a torokrákot, amibe 34 éves korában bele is halt. Angie ettől kezdve mániákusan rettegett a fogorvosoktól.

Az asszony erős dohányos, ennek következtében tíz évvel ezelőtt elkezdtek kihullani a fogai. Ő azonban ekkor sem fordult fogorvoshoz, viszont fogatlanul sem akart élni. Épp ezért mindig, ha egy foga kiesett, közönséges pillanatragasztóval ragasztotta vissza azt a helyére.

Pillanatragasztóval ragasztotta vissza a fogait egy nő

A házilagos megoldás persze nem volt épp esztétikus, és az asszony felső állcsontját is egyre inkább tönkretette. Az évek folyamán annyira elcsúfította magát, hogy már az utcára sem szívesen ment ki, sőt még olyankor is kényelmetlenül érezte magát, ha a saját fiával beszélt.

Végül aztán Angie összeszedte minden bátorságát és fogorvoshoz fordult. A vizsgálatok során kiderült, hogy a pillanatragasztó elpusztította a felső állcsontja 90 százalékát. 11 felső fogát távolították el 4 órás műtéttel, és hat titáncsavart rögzítettek az állcsontjába, amire 12 műfog került. Minderre közel 7 millió forintnak megfelelő összeget költött, ám ezt sem bánja, ugyanis végre újra magabiztosan mosolyog.

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top