Egészség

Lehetsz te is életmentő! Adj vért!

A vér szervezetünk életadó testnedve, folyékony szövet, ami semmivel nem pótolható. Te szoktál vért adni? Nem? Akkor itt az ideje, bloggerünk elmondja, miért.

A legemberibb segítségnyújtáshoz tartozik, pénzbe sem kerül, mégis életet adhatsz vele bárkinek. Akár egy édesanyának és újszülött gyermekének, egy fiatalnak, akinek éppen most kezdődne az igazi élet. Egy számodra ismeretlen embernek: egy apának vagy egy anyának.  Egy daganatos betegségben szenvedőnek, szív- és érrendszeri betegséggel küszködőknek, emésztőrendszeri vérzések esetén, vesebetegeknek, súlyos balesetet szenvedetteknek… De bárki is legyen az jó, ha tudod: Képes lehetsz megmenteni egy EMBERT!

Nagyon sok vérre van szükség mindennap, sok társunk lebeg élet-halál között. Minden ember valaki számára fontos, s ahhoz, hogy élete tovább folytatódjék, bizony hősök kellenek. Hétköznapi hősök, akik mi magunk lehetünk!

Ki adhat vért és mi ennek a menete? Tudd meg az Ápolónő blogról!

Lehetsz te is életmentő! Adj vért!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top