Egészség

Fertőtlenítsd a bőröd egyszerűen és gyorsan!

Kisebb sebek tisztítására ezerszer jobb a jódnál: te is vehetsz olyan profi seb-, bőr- és nyálkahártya-fertőtlenítőt, amilyet a kórházakban, vagy éppen a manikűrösnél, vagy a tetoválószalonokban használnak, és ami még a gyorsabb gyógyulást is segíti.
Fertőtlenítsd a bőröd egyszerűen és gyorsan!

Gyerekkorodból neked is ismerős lehet, amikor egy-egy jobban sikerült esés után azonnal szalad a nagymamád, hogy lemossa, aztán jóddal kenje be a lehorzsolt térded (és lehetőség szerint azonnal rárakja a fejlett világ legnagyobb ragtapaszát). Valószínűleg arra a fájdalomra és csípő érzésre is emlékszel, amiről sajnos el kell árulnunk, hogy teljesen felesleges volt. A ma létező, sebek ellátására is általánosan használt profi kórházi fertőtlenítőszerek többsége ugyanis gyógyszertárban, vény nélkül is kapható, így te is beszerezheted otthonra.

Ilyen spray például a gyors és hatékony Octenisept (két percig kell a seben hagyni), ami a fájdalommentesség mellett más előnyökkel is rendelkezik. A jód és a hozzá hasonló szerek ugyanis az ép sejteket is roncsolják, ellentétben az Octenisepttel, amely hatóanyagainak köszönhetően a gyógyulást is elősegíti. Külön előnye, hogy minden életkorban és élethelyzetben, tehát kisbabáknál vagy terhesség alatt is használható.

Fertőtlenítsd a bőröd egyszerűen és gyorsan!

Akkor is ajánlott a táskádban tartani, ha nem szokásod úton-útfélen elvágni az ujjadat, egy ilyen profi fertőtlenítőszer ugyanis még számtalan élethelyzetben jól jöhet. Ilyet használ minden lelkiismeretes manikűrös és tetováló is a bőröd fertőtlenítésére, hiszen az Octenisept nemcsak a baktériumokkal, de a gombákkal és a vírusokkal is elbánik, és segíti a sérült bőrfelszín gyorsabb gyógyulását. És még az uszodák vagy nyilvános fürdők rettegett gombás fertőzéseitől is megvéd.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top