Egészség

Tragédiával végződött a szülés egy budapesti pszichiátrián

A Szent Imre Kórház pszichiátriáján hozta világra a gyermekét egy nő. Az osztályvezető főorvos szerint a baba halva született.

A betegek beszámolói szerint órákon át hangosan, kínlódva vajúdott egy kismama a Szent Imre Kórház pszichiátriai osztályán – értesült a Blikk

Az asszony a pszichiátria egyik kórtermében hozta világra gyermekét, aki a kórház osztályvezető főorvosa, dr. Ferencz Csaba szerint halva született. Egy szomszédos kórteremben fekvő beteg azonban azt állítja: a kisfiú élt, sőt fel is sírt a születése után.

Az osztályvezető főorvos elmondta továbbá, hogy a nőnek nem a terhesség volt a “vezető kórképe”, ezért nem tolták át a zárt osztályról az onnan néhány méterre található szülészetre, amikor vajúdni kezdett.

A kórház a tragédia után csaknem egy nappal értesítette a rendőrséget, amely közigazgatási eljárásban vizsgálja az esetet – ez  azt jelenti, hogy nem gyanakszanak bűncselekményre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top