Egészség

Mit tegyek, ha állandóan csak felfázom?

Felfázás? Húgyúti fertőzés? Fájdalmas, kellemetlen érzés? Ez van minden ősszel és télen, és már nagyon unod? Ne ess pánikba! A tőzegáfonya most valódi megoldást jelenthet.
Mit tegyek, ha állandóan csak felfázom?

Abban minden urológus megegyezik, hogy a nőket sokkal inkább érinti a felfázás és a húgyúti fertőzések, mint a férfiakat, aminek anatómiai oka van. A nők húgycsöve rövid, ezért a hüvelybemenetnél lévő kórokozók könnyen és gyorsan érnek célba. Ilyenkor aztán gyakori, sürgető vizelési ingert érzel, amit égő, csípő érzés kísér. Előfordulhat alhasi fájdalom és a vizeleted is zavarossá válhat.

A felfázás a fiatal nőket még inkább érinti. Nyáron a folyók és tavak hidegebb vize, a vizes fürdőruha vagy a hideg kövön mezítláb járkálás jelentik a fő veszélyforrást, míg télen szimplán csak a hideg idő. A szexuális aktusok is veszélyt jelenthetnek. Erélyesebb behatolás során ugyanis a bőr normál flórájához tartozó baktériumok a rövid húgycsövön keresztül felpréselődnek a húgyutakba, majd ott fertőzést okoznak. Nagyon fontos tehát a személyi higiénia betartása, például a minden szexuális aktus vagy székelés utáni altesti mosakodással, az aktus utáni vizeléssel és folyadékfogyasztással pedig meggyorsul a baktériumok kiürülése. A felfázás könnyebben kialakulhat terhesség alatt vagy menopauzában lévő nőknél is.

Mit tegyek, ha állandóan csak felfázom?

A valódi megoldást a megelőzés jelentheti. Az amerikai tőzegáfonya-kivonat szedése kifejezetten hatásos a felfázás és a húgyúti fertőzések ellen. Meggátolja a baktériumok áttelepedését a húgyutakba. Az antibiotikumok hatására a húgyúti fertőzések kórokozói ellenállóbbakká válnak, visszatérő fertőzéseket okozhatnak. A Walurinal Medical gyógyászati segédeszköz hatására nem fejlődik ki a kórokozókban ellenállás, és ezen hatás révén együttműködés alakul ki az antibiotikumokkal.

További információk!

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top