Egészség

Zöldségkúrával gyógyítja magát a mellrákos nő

Nem kér a kemoterápiából.

Visszautasította az életmentő kemoterápiás kezelést az a 34 éves, kétgyermekes anyuka, akinél öt hónappal ezelőtt mellrákot diagnosztizáltak. A fiatal nő elkeseredett, amikor orvosa elmondta neki, gyógyulásához életmentő műtétre, kemoterápiára és sugárkezelésre van szüksége. Kelly mégis úgy döntött, nem kér a fájdalmas és gyötrő kezelésekből, gyógynövényekkel, vitaminokkal, nyers zöldségkúrával gyógyítja meg magát.

“Köszönhetően az új étkezési szokásaimnak, mostanra jobban érzem magam, mint valaha. Az orvosok a bevált módszerekben bíznak, én meg úgy gondolom, a melldaganatot úgy tüntetem el, ahogy én szeretném” – mondta a 34 éves édesanya.

Zöldségkúrával gyógyítja magát a mellrákos nő

A fiatal nő azóta ellenzi a kemoterápiát, mióta az egyik közeli barátja immunrendszerét padlóra küldte a kezelés. Látta kihullani a haját, a szenvedését, és mindenki tudta róla, hogy rákos. Kelly éppen ebből nem kér.

Az elmúlt öt hónapban a fiatal anyuka nyers zöldséget és gyümölcsöt fogyasztott, nem eszik húst, sőt még halat sem, immunrendszerét pedig húsz különféle vitaminkészítménnyel erősíti. Háromhetente ultrahanggal ellenőrzik a tumor nagyságát, de a nő akkor sem választja a számára drasztikus kezeléseket, ha melldaganata tovább növekedne. A januári vizsgálatok 0,9 milliméteres növekedést mutattak Kellynél, aki mégsem szeretne tervein változtatni, hiszen heti ötven órát dolgozik, és ellátja két gyermekét is. Nem hisz a csodákban, de úgy gondolja, életmódváltással, méregtelenítéssel meggyógyulhat.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top