Egészség

200 kilót fogyott a férfi

Hihetetlen átalakuláson ment át az a férfi, aki 196 kilótól szabadult meg egy sikeres gyomorszűkítő műtét után. Chuck Turner, mielőtt fogyókúrába kezdett, már 314 kilót nyomott. Házassága megromlott, válságba került az élete.

Amikor a nézők először találkoztak Chuck Turnerrel a TLC képernyőjén 2013-ban, a férfi több mint 300 kiló volt. A napokban pedig azt láthatták, ahogy az immár karcsú Chuck az első randijára készül.

Az amerikai férfi szerint egy új szerelem motiválta a fogyásban. Most nagyon jól érzi magát, boldog és sikeres. A fogyókúra után az üzleti életben is megtalálta a helyét. Elkezdett templomba járni, és elmondása szerint rengeteg támogatást kapott a gyülekezettől. Tudja, hogy új esélyt kapott az élettől és élni akar a lehetőséggel. “Várom, hogy találkozhassam valakivel és jelenleg arra kell koncentrálnom, hogy még eredményesebb legyek” – mondta a férfi.

Fotó: TLC
Fotó: TLC

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top