Egészség

A természetes szépség belülről fakad

A mondás azt tartja: "Szép az, akit annak látnak." Ezzel nem értünk maradéktalanul egyet. A szépség lehet rajtunk kívülálló? Tudjuk, hogy nem.

Megjelenésünket nem bízzuk a véletlenre. Minden nap hosszasan dolgozunk azon, hogy “szalonképessé” varázsoljuk magunkat. A cél egy állandó összkép, legyen az helyes vagy dögös, feltűnő vagy természetes. Egész iparágak épülnek arra, hogy újabb és újabb szépségtrendhez szerezhessük be a kellékeket. Ezen felül minden kultúrában más a szép. De az egyéniség nem szépség is egyben? Itt az ideje, hogy őszintén megfogalmazzuk, mit is jelent a szépség.

A természetes szépség belülről fakad

Számunkra az igazi szépség az, amikor a belső szépség teszi gyönyörűvé a külsőt. Az üde bőr, fényes haj és az egészséges körmök kiegyensúlyozott, harmonikus egyéniséget sugallnak. A szervezet belső egyensúlya, egészsége javítható, és ez azonnal látszik megjelenésünkön is. Mi ehhez nyújtunk segítséget.

Ahhoz, hogy megtaláljuk a valódi szépséget, nem az abszolút szépet keressük. Fogadjuk el, szeressük a testünket, és nézzünk önfeledten a világot. Vállaljuk egyéniségünket, mutassuk meg, hogy különlegesek vagyunk. Rá fogunk jönni, hogy a valódi, belső énünk gyönyörű. Ez a tükörben is látszani fog.

A természeteses szépséghez szorosan hozzátartozik az ápolt, szép köröm, egészséges, fénylő haj és szép bőr, melynek eléréséhez nyújt segítséget a Merz Spezial Dragees.

A Merz Spezial Dragees étrend-kiegészítő fontos építőanyagokat és tápanyagokat tartalmaz, amelyek az egész szervezet számára értékesek. A Merz Spezial Dragees étrend-kiegészítő összetevőit úgy állították össze, hogy ellássa a szervezetet és a bőrt értékes erősítő és tápláló vitaminokkal és ásványi anyagokkal, mint például a vas és a cink.  

A Merz Spezial Dragees-ban megtalálható A-vitamin, biotin, cink, niacin, riboflavin a bőr normál állapotának fenntartásához, a C-vitamin a megfelelő kollagénképződéshez járul hozzá. Ezen hatóanyagok összessége segíti a bőr tápanyagokkal történő ellátottságát, melynek eredménye a sima bőr, üde megjelenés, ragyogó tekintet.
A Merz Spezial Dragees cinktartalma elősegíti a haj és köröm normál állapotának fenntartását, ezáltal a haj és a köröm erőssé és fénylővé válik.

Napi javallat felnőttek és 14 éven felüli gyermekek esetében naponta két alkalommal egy drazsé, reggel és este fogyasztva. Kúraszerű használata is ajánlott.

Keresse a gyógyszertárakban!

Étrend-kiegészítő, mely nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

www.merzspezial.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top