Egészség

Megdöbbentő változás: ez lenne Zellweger?!

Napok óta lázban tartja a világot a kérdés, mit történt az Oscar-díjas színésznő arcával. Zellweger úgy döntött, elébe megy a pletykáknak, és magyarázatot ad a látványos változásra.

Az egész világ ledöbbent, amikor meglátta a fotókat Renée Zellwegerről, akinek arca annyira megváltozott, hogy nem is emlékeztet egykori önmagára. Mivel pillanatok alatt elindultak a találgatások azzal kapcsolatban, mi történt, Zellweger jobbnak látta, ha maga tisztázza a dolgot – írja a Borsonline.hu.

A színésznő elmondása szerint a kiegyensúlyozottság és nyugalom látszik rajta, amiben nem volt része korábban. “Örülök, ha az emberek látják rajtam a változást. Teljesen más vagyok és más életet élek, mint korábban. Végre megtalálta a lelki békémet és egészséges vagyok, legyőztem a káoszt, ami korábban bennem volt. Ez látszik rajtam” – nyilatkozta a People riporterének Zellweger. Hááát… titeket meggyőzött?

Íme, előtte:

 Megdöbbentő változás: ez lenne Zellweger?!

És utána: ITT az eredmény!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top