Egészség

Kutyái mentették meg az idős asszony életét

A nő nem tudott segítséget hívni a balesete után.

A 76 éves, Parkinson-kóros Judy Muhe két kutyájával él floridai otthonában. Az asszony nemrégiben elesett a konyhájában, megsérült a feje, és eltörte a vállát. Nem tudott felkelni vagy segítséget hívni, a következő 48 órát ott helyben, magatehetetlenül fekve töltötte, hol magához tért, hol pedig elveszítette az eszméletét.

Talán nem is lenne már életben, ha nincsenek vele a kutyái, Dodger és Higgins. A két golden retriever szinte el sem mozdult az idős asszony mellől, a testükkel melegítették, és megtámasztották a hátát, hogy valamivel kényelmesebben feküdjön.

Kutyái mentetétk meg az idős asszony életét

Egy barátnője, Kathy Jacobs többször is felhívta Judyt, ám mivel nem vette fel a telefont, a nő aggódni kezdett, és elment a lakására. Amikor az előzőleg Judytól kapott kulcsokkal kinyitotta az ajtót, a kutyák azonnal odarohantak, majd a konyhába vezették Kathyt.

Judyt végül még idejében kórházba szállították. A vállát kétszer meg kellett műteni, mostanra azonban már sokkal jobban van, és az otthonában lábadozik.

Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top