Egészség

Filléres bőrradír házilag

Miről is van szó? Nem másról, mint a kávézaccról, ami olcsó és hatékony bőrradír.

A kávénak már számtalan jótékony – és kevésbé jótékony – hatásáról olvashattunk, hallhattunk, itt az ideje, hogy észrevegyük, külsőleg is tökéletesen alkalmazható. Nálam a külsőleges alkalmazás a bőrön történik. Mégpedig úgy, hogy kávézacc és méz keverékéből készítek bőrradírt. Majd zuhanyzáskor ugyanúgy használom, mint egy normál testradírt, óvatosabb mozdulatokkal szépen bedörzsölöm vele a bőröm. Ezután valami hihetetlenül puha és friss lesz a bőr, tapinthatóan simább, és a vérkeringést is felpezsdíti. Egyesek szerint narancsbőrre is kiváló, én ezt azért cáfolnám, mert a narancsbőr eltüntetését véleményem szerint csak a helyes táplálkozás+mozgás+elegendő mennyiségű víz oldja meg, vagy esetleg a hajlam.

Filléres bőrradír házilag

Aki főtt kávét fogyaszt, és esetleg egy kis mézet is tárol otthon, annak semmilyen pluszköltséget nem jelent elkészíteni, és nem kell ezreket költenünk egy természetes, egészséges összetevőkből álló testápolási termékre. Amennyiben nincs otthon kávé és méz, akkor olcsóbb fajta is megteszi, az is megfelelő erre a célra, és szintén spóroltunk

További részletek a DIY make up blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top