Egészség

84 éves koromban fogok meghalni

Legalábbis ezt jósolja számomra egy újabb remek alkalmazás, ami az arcom és életviteli szokásaim alapján saccol még 19 000 napot.

Erős bennem a késztetés, hogy minden létező idióta alkalmazást kipróbáljak. Így öregítettem meg magam legutóbb az Aging Booth applikációval, ma reggel pedig a Face My Age oldalon elemeztettem ki az arcom, hogy megtudjam, hány évem van még hátra. Az alkalmazás pofonegyszerű, csak fel kell tölteni egy alkalmas szelfit (az áll, az orr, a szemek jól láthatók legyenek), válaszolni pár kérdésre, és a program pár másodperc gondolkodási idő után kiköpi, hogy a fotóm alapján 49 éves az arcom, valószínűleg 84 évet élek majd, egészen pontosan 19 080 napom  van hátra. Az eredmény annyira nem hat meg, ellenben az, hogy 49 évesnek látszik a valójában 32 éves arcom, lesújtott – pláne a két szemöldököm között húzódó ránc –, és komolyan elgondolkodom egy szemránckrém beszerzésén.

84 éves koromban fogok meghalni
A kép alapján 49 éves az arcom. A várható élettartam 84,2.
A hátralevő napok száma 19 080. 92,3% az esély, hogy megélem a 65 éves kort, 60,4%, hogy a 85-öt.

Persze a kolléganők is kedvet kaptak, mert bár az egészet komolyan venni nem lehet, mégis tökéletes arra, hogy egy szürke, depressziós szerda délelőttöt feldobjon. Íme, a munkatársak öregségi koordinátái:

84 éves koromban fogok meghalni
84 éves koromban fogok meghalni
84 éves koromban fogok meghalni
84 éves koromban fogok meghalni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top