Egészség

Visszavarrták egy nő kezét Győrben

Szombat éjszaka egy autóbalesetben vesztette el az egyik kezét az a fiatal nő, akit egész éjszaka műtöttek a győri kórházban, és sikerült visszavarrni a teljesen leszakadt kezet – írja a Kisalföld.

“A felkartól teljesen leszakadt a végtag, a műtét egész éjjel tartott, a győri specialisták reggel hatig műtötték a sérültet. A fiatal nő karjában vasárnap délután volt vérkeringés, ami azt mutatja, hogy az operáció sikeres volt” – mondta Oláh Attila orvosigazgató  a Kisalföldnek.

Szombaton este Nagyigmándnál sodródott le az autójával az útról egy fiatal nő, akinek leszakadt jobb karja, a mentők azonnal a győri Petz kórházba szállították, ahol éjfélkor kezdték a hat órán át tartó operációt.

Az orvosigazgató azt is elmondta  a helyi lapnak, hogy a beteg súlyos állapotban van, többszörös törésekkel, tüdő- és koponyasérüléssel kezelik az intenzív osztályon, az állapota stabil.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top