Egészség

200 önkéntes épített úszómedencét a rákos kislánynak

Annyira jó tudni, hogy vannak még önzetlen emberek!

A 6 éves Ava Doiron-Frankland az agydaganat egy agresszív formájában szenved. A kislány egy saját úszómedencét kért a születésnapjára, a szülei azonban önerőből nem tudták volna előteremteni a megépítéséhez szükséges teljes összeget. Létrehoztak hát a Facebookon egy oldalt, ahol segítséget kértek. Maguk sem számítottak azonban arra, hogy közel 200 ember fog össze azért, hogy a csöppség álma valóra válhasson. Mindezt úgy, hogy a többségük soha még csak nem is találkozott Avával.

Az önkéntesek alig 2 hét alatt megépítették a medencét. “Mindannyiunk számára az volt a cél, hogy láthassuk a mosolyát, amikor beugrik a medencébe, és megnevettessük” – nyilatkozta egy helyi lapnak az egyik résztvevő.

Amikor a pici lány megpillantotta az elkészült medencét, azonnal felvette a fürdőruháját és a vízbe vetette magát. Az ajándék végre némi örömet hozott Ava szenvedésekkel teli hétköznapjaiba. A betegségét ugyanis agresszív terápiával kezelik, előzőleg két hónapot töltött kórházban, és jövő héten vissza kell mennie a következő kezeléssorozatra. 

Innen is azt kívánjuk Avának, hogy mielőbb gyógyuljon meg, és fürödjön minél többet önfeledten abban a szuper medencében!

200 idegen épített úszómedencét a rákos kislánynak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top